El PSC exigeix un pla de desenvolupament industrial i econòmic

Miquel Iceta conversant amb el comitè d’empresa d’Alfisa
Judit Benages
01/10/2020 - 11:31h

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, assegura que el Penedès sempre ha estat un motor fonamental per Catalunya i que ara cal ajudar-lo

El primer secretari del PSC català, Miquel Iceta, va visitar dimecres el Penedès per reunir-se amb els comitès d’empresa de Robert Bosch i Alfisa, acompanyat per diferents dirigents del partit a la vegueria Penedès, que van llegir un manifest de suport i solidaritat amb els treballadors del Penedès que veuen com les seves empreses volen tancar i deixar-los sense feina.

PUBLICITAT

Iceta va voler fer un “crit d’alerta” respecte a la situació econòmica del Penedès, un territori que considera que “tothom en parla, però no ha rebut l’atenció deguda”. Pels socialistes el Penedès “sempre ha estat un motor econòmic fonamental per Catalunya i ara cal ajudar-lo perquè té problemes”.

En el manifest es demana un pla de desenvolupament industrial i econòmic pel territori. El PSC ha parlat obertament de l’impuls de l’Idiada i també volen que es desencallin projectes com el Logis Penedès i l’Autòdrom Terramar, a banda de demanar rebaixes en els peatges i millores en la mobilitat.

Un moment de la lectura del manifest
PUBLICITAT

Els socialistes s’han compromès a fer tot el que puguin perquè es mantinguin els llocs de treball de les tres empreses que ara estan en primera línia de l’atenció pública com són Robert Bosch, Saint-Gobain i Alfisa

També et pot interessar

Comentaris