El ‘Fem Pinya’ fa un pas més i s’amplia a tot el Baix Penedès

01/10/2020 - 10:03h

Aquesta setmana els Nens del Vendrell i el Consell Comarcal del Baix Penedès han signat el conveni per ajudar els més vulnerables

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura del conveni entre els Nens del Vendrell i el Consell Comarcal del Baix Penedès per al nou projecte ‘Fem Pinya Baix Penedès’. L’acte va comptar amb la presència del president dels Nens del Vendrell, Joan Huguet; el cocap de colla, Jordi Pellicer, i el representant de l’àrea de valors socials encarregat del projecte, Josep Català, per part del Consell van assistir-hi el president, Joan Sans; el conseller de Serveis Socials, Christian Martínez, i la consellera d’Educació, Núria Güell del Campo.

Els de la camisa vermella ja fa anys que van engegar la iniciativa del ‘Fem Pinya’ al municipi vendrellenc, juntament amb la regidoria de serveis socials de la vila, per poder ajudar a cobrir la despesa de les beques menjador als infants amb pocs recursos del Vendrell. Aquest any el projecte es va transformar, excepcionalment, en targetes moneder per al suport a les famílies afectades per la crisi sanitària.

Amb la voluntat de poder arribar a més territori, els Nens del Vendrell van contactar amb el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per engegar un nou ‘Fem Pinya’ que englobés tota la comarca, i convertir-lo en una iniciativa tan gran com la que ja s’està duent a terme al municipi.

El president de la colla castellera va destacar la idea de poder teixir una xarxa entre entitats, particulars, empreses i ajuntaments del Baix Penedès i expandir el projecte al major nombre de famílies possible; i deixen les portes obertes a parlar de més iniciatives que Serveis Socials tingui la necessitat de cobrir.

Des del Consell Comarcal es va realçar la bona feina que estan duent des de la junta de l’entitat per engegar propostes tan emblemàtiques per al Baix Penedès, i més en la situació actual, ja que proporcionarà una ajuda i un impuls social a tota la comarca. També fan una crida a poder dur a terme més projectes com aquest i crear sinergies entre entitats i administració.

També et pot interessar

Comentaris