La vilafranquina Foix Huguet, autora d’un conte de Santa Tecla

Foix Huguet
Judit Benages
17/09/2020 - 11:47h

L’obra forma part de la col.lecció ‘Els contes del Seguici de Tarragona’ i, en aquesta ocasió, parla dels Nanos Vells amb il.lustracions d’Octavius

El 8è volum de la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona té segell vilafranquí. I és que el conte l’ha escrit la gestora cultural vilafranquina Foix Huguet. Enguany l’obra, titulada ‘El Barret delNano Capità’, va dedicada als Nanos Vells de Tarragona, compta amb il.lustracions d’Octavius i està editat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació.

PUBLICITAT

Tal com explica el coordinador d’autors de la col.lecció, Jordi Bertran, la col·lecció pretén defugir de la mirada sobre Santa Tecla només per part dels mateixos tarragonins. Per això, al costat d’autores i autors de casa –com Rat Cebrián, Noemí Sans, Pau Torres o ell mateix–, n’hi ha d’altres coneixedors de la festa, com el Bienve Moya de Vilanova i la Geltrú (que va escriure el de l’Àliga), Jordi Cubillos (el del Ball de Valencians) o enguany Foix Huguet.

PUBLICITAT

La col·lecció “Els Contes del Seguici de Tarragona” s’ha editat també en format vídeo-llibre amb la col·laboració de Joan Rioné, Muntsa Plana, Joan Reverté i Montserrat “Rat” Cebrián, que han prestat les seves veus per narrar els diferents volums de la col·lecció. A la pàgina de crèdits d’aquest vuitè volum s’ha afegit un enllaç per accedir als vídeo-llibres de la col·lecció. La narradora d’aquesta vuitena entrega ha estat Rat Cebrián.

També et pot interessar

Comentaris