Temporada Tardor km 0 al Vendrell

Avatar
16/09/2020 - 14:08h

L’Ajuntament presenta la programació d’espectacles culturals que es faran fins a final d’any

La programació del Temporada, la guia d’espectacles professionals al Vendrell, es va veure estroncada el passat març a causa del confinament i la pandèmia de la Covid-19. Aquesta tardor, però, s’ha volgut restablir l’activitat cultural, seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, per tal que el públic es pugui sentir el màxim còmode possible amb la nova normalitat. Així doncs, la programació del Temporada per als darrers mesos d’aquest any 2020 en què el Vendrell és la Capital de la Cultura Catalana inclou un total de 9 espectacles, repartits, com és habitual, entre el Teatre Àngel Guimerà (TÀG), l’Auditori Pau Casals i l’Auditori del Tívoli.

PUBLICITAT

Els tres equipaments culturals aposten, en aquesta ocasió, per formacions culturals de proximitat, perquè des del consistori vendrellenc s’apunta que actualment és més important que mai. “Són moments per posar en valor tot allò ideat, produït i creat des del territori mateix”, diu l’administració.

Cultura km 0
Els programadors del Temporada Tardor 2020 creuen que l’aposta per a la cultura km 0 satisfarà molt al públic, amb qui confien que torni al teatre o Auditori. Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió El Vendrell emetrà en diferit els espectacles programats.

Les entrades tindran totes un cost únic de 5 euros (excepte el concert de música de gralles, que és gratuït, tot i que cal reserva prèvia). Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat a partir de dilluns que ve, així com també es podran comprar de forma presencial, a la recepció de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), de dilluns a dimecres i divendres de la mateixa setmana que ve, de 10 a 13h.

Posteriorment, només es vendran presencial menta l’EMMPAC tots els dilluns i els divendres no festius, també de 10 a 13h.

Programa
El primer espectacle del Temporada Tardor 2020 (el 3 d’octubre al TÀG) anirà a càrrec de la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, que presenta ‘Flamencolife’, una aposta per un flamenc actual i innovador, que uneix la dansa i la poesia per inspirar-se amb aquesta qualitat màgica del llenguatge flamenc.

El segon (10 d’octubre, a l’Auditori del Tívoli) serà un concert de gralles dedicat a Jaume Vallès i Güell “Moliner”, amb l’actuació de diversos grups vendrellencs i un grup barceloní com a convidat.

La programació seguirà amb el Grup de Teatre de la Lira Vendrellenca i la seva obra ‘Càsting’ (17/Oct).

L’Orquestra Camerata XXI (24/Oct) i Nerea Bassart Trio (7/Nov) ompliran de música l’Auditori Pau Casals, així com la Banda KM 0 (21/Nov), una formació creada expressament per a la programació del Temporada, integrada per músics professionals del Vendrell o vinculats a la vila, i que interpretarà un repertori del tot divers, amb arrels i connexions vendrellenques.

PUBLICITAT

El Festival en Veu Alta (EVA) també tindrà el seu espai a la programació del Temporada, amb dos espectacles, al Teatre Àngel Guimerà: “Ocaña, reina de las Ramblas”, de Marc Rosich (13/Nov), i “Autoretrato de un joven capitalista español”, d’Alberto San Juan (14/Nov). Es pot trobar informació a www.enveualta.com.

‘Almenys no és Nadal’, del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, serà l’encarregada de tancar la programació d’espectacles culturals d’aquesta propera tardor al Vendrell, el 12 de desembre.

D’altra banda, aquest cicle cultural també incorpora la programació de l’orgue del Vendrell, que inclou quatre concerts i també un acte especial. I és que el 21 d’octubre es farà la commemoració dels 10 anys de la benedicció de l’Orgue.

Finalment, la publicació també recull els actes del Mes Pau Casals organitzats per l’Associació Musical Pau Casals.

També et pot interessar

Comentaris