Els Verds es desvinculen d’un vídeo de Podemos on surten imatges seves

14/09/2020 - 17:27h

La colla – que surt en diferents ocasions com a exemple de diversitat a Espanya- lamenta que se la utilitzi per finalitats partidistes

Els Castellers de Vilafranca s’han vist obligats aquest cap de setmana, de nou, a lamentar la seva aparició en un vídeo sense el seu consentiment. En aquesta ocasió es tracta d’un vídeo de Podemos, dirigit expressament a VOX ja que el partit assegura que les imatges mostren que “l’Espanya que enyoren ja no tornarà’.

En el document es fa referència, precisament, a l’Espanya que VOX, segons Podemos, voldria, amb imatges en blanc i negre i on es parla de pobresa, camps de concentració i censura, entre altres.

Però, de sobte, el vídeo passa a tenir imatges en color i parla de com Espanya ha canviat i fa referència al feminisme, a la multiculturalitat, solidaritat, valentia, drets de les persones LGTBI i, també, parla de diversitat. I és precisament aquí on apareixen diferents imatges dels Castellers de Vilafranca, on es llegeix, entre altres: “nosaltres tenim un país del qual ens sentim orgullosos”.

En fer-se públic el vídeo aquest cap de Setmana els Castellers de Vilafranca no van tardar a fer una piulada a les xarxes socials on es desvinculen d’ell, on rebutgen que se’ls utilitzi per finalitats partidistes i, a més, puntualitzen que ells també volen viure “en llibertat. La de tothom”. La piulada, que fa referència clara als presos polítics, acaba amb els hashtags #stopfascism #FreePoliticalPrisoners

També et pot interessar

Comentaris