Bosch vol tancar la planta de Castellet i la Gornal i posa en risc la feina de 300 persones

Robert Bosch
Imatge d’arxiu d’una protesta dels treballadors de Robert Bosch el 2014.
07/09/2020 - 17:42h

Els representants dels treballadors rebutgen la decisió i exigeixen alternatives per una fàbrica que ha perdut 900 treballadors els últims anys

Bosch vol tancar la planta de Castellet i la Gornal, en una decisió que posa en risc la feina de 300 persones. Així ho ha anunciat aquest dilluns als treballadors la direcció de l’empresa, que en el seu dia havia arribat a donar feina a unes 1.200 persones de la zona.

L’anunci dels plans de tancament de Bosch a Castellet i la Gornal coincideixen amb la mobilització dels treballadors de la divisió Glass de la planta de Saint Gobain a l’Arboç, on també estan en risc mig miler de llocs de feina.

El comitè d’empresa de Bosch a Castellet i la Gornal es reunirà dimarts d’urgència per analitzar les mesures a prendre a partir d’ara, rebutja frontalment la decisió i exigeix alternatives.

La fàbrica de Bosch ha patit en els últims anys una reducció dràstica de plantilla a través d’ERO, baixes incentivades i reduccions salarials, segons recorden des dels sindicats, que consideren això una “clara mostra de la total manca d’implicació i manca d’inversió per part de la multinacional”.

La planta es dedica a la producció de components per a l’automoció.

També et pot interessar

Comentaris