Doble festa de presentació de la nova temporada cultural a Vilafranca

Avatar
07/09/2020 - 16:25h

Serà aquest diumenge al Claustre dels Trinitaris amb aforament limitat i reserva d’entrades

Aquest diumenge, 13 de setembre, es presentarà la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori, en dos actes al Claustre dels Trinitaris, amb aforament limitat i reserva d’entrades, i seguint els protocols de prevenció Covid-19. A les 12 del migdia hi haurà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament per La Xarxa de Vilafranca i el Servei de Cultura de l’Ajuntament. I a la tarda, a partir de les 19h, hi haurà la festa de presentació de la temporada d’adults. La nova temporada recull totes els espectacles que no es van poder realitzar la temporada passada arran de la Covid-19 i altres propostes noves familiars de teatre, música, dansa, màgia i circ.

PUBLICITAT

Ambdós actes seran presentats per la periodista vilafranquina de Penedès TV, Laia Paretas, i es comptarà amb l’espectacle A la fresca de la companyia Anna Confetti / Cirquet Confetti. Una proposta on tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques. Escenes quotidianes i surrealistes que portades a l’extrem esdevenen molt divertides.

Inscripció

Per assistir a la Festa de presentació de familiars (12h) i a la festa de presentació de la temporada d’adults (19h) caldrà fer reserva prèvia per correu electrònic a espectacles@vilafranca.org indicant:

• Nom i cognoms dels assistents i un telèfon de contacte.
• Especificar: Festa de presentació de familiars o Festa de presentació d’adults

Les places són limitades i gratuïtes, i s’admetrà un màxim de 4 persones per inscripció.

Una programació amb propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral, dansa, màgia i circ

La temporada familiar està formada pels espectacles ajornats ja anunciats i altres de nous. Inclou un total de 5 espectacles de diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ, per tal que el públic familiar pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a Vilafranca.

Pel que fa a la temporada d’adults, està configurada pels espectacles ajornats la darrera temporada i altres propostes musicals i teatrals noves, avalades per la seva qualitat i protagonitzades per grans noms de l’escena del país. Però també s’aposta per les produccions locals, on intervenen actors i músics del Penedès. Dinou espectacles de diferents gèneres (teatre, música, dansa i circ): 7 de teatre, 9 de música i 2 de dansa i 1 de circ, per tal que tothom pugui gaudir de les diferents propostes de les arts en viu a Vilafranca.

PUBLICITAT

Compra d’entrades

Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà espectacles de setembre i octubre.

Per Internet (Tothom)

Les entrades adquirides dels espectacles reprogramats no seran vàlides i s’hauran de comprar novament, a partir del dia 15 de setembre al web http://espectacles.vilafranca.cat.

La compra és oberta a tothom, i des del primer dia es podran comprar entrades i abonaments dels espectacles d’adults de setembre i octubre. Aquesta temporada no hi hauran abonaments de familiars.

La resta d’espectacles (novembre, desembre i gener) s’aniran posant a la venda per trams més endavant, i s’anunciarà dins de cada espectacle del web.

Des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca recomanem la compra per Internet, tal com indica el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya.

A taquilles (Tothom)

Les taquilles del Teatre Cal Bolet s’obriran a partir del 17 de setembre, cada dijous de 18 a 20h, per a totes les persones que no puguin realitzar les seves compres per Internet i només es podran comprar entrades soltes dels espectacles de setembre i octubre. Els abonaments són per als espectacles d’adults i es vendran exclusivament per Internet. 

Els espectacles programats els mesos de novembre, desembre i gener es posaran a la venda més endavant per trams i s’anunciarà dins de cada espectacle de la web.

Aforament dels equipaments

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca per tal de poder mantenir la distància social tindrà un aforament del 50% de la seva capacitat habitual i serà obligatori l’ús de la mascareta durant l’espectacle.

Devolucions dels espectacles ajornats

El Servei de Cultura ha iniciat aquest dilluns el procés de devolució d’entrades dels espectacles ajornats adquirides per Internet. El procés s’allargarà uns dies degut el volum d’entrades a retornar.

Més endavant s’informarà de la data d’inici de les devolucions a taquilla i per transferència.

També et pot interessar

Comentaris