Els balls de la festa major de Vilafranca es desmarquen de la cercavila del dia 29

Imatge d’arxiu de l’aglomeració del dia 29 d’agost al carrer de Santa Maria de Vilafranca
Judit Benages
03/09/2020 - 15:41h

Onze dels balls de la més típica han enviat un comunicat en què asseguren que les persones que van participar en els fets ho van fer a títol individual

Alguns balls de la festa major de Vilafranca han fet públic un comunicat en què es desmarquen totalment de la cercavila que hi va haver el dia 29 d’agost al migdia pels carrers del centre i que va acabar amb una aglomeració al carrer de Santa Maria, amb entrada a plaça inclosa.

PUBLICITAT

Els 11 balls que signen el text asseguren que només han participat en actes oficials programats per l’Ajuntament de Vilafranca i els administradors de la festa major que complien les mesures sanitàries corresponents.

Així mateix, lamenten els fets ocorreguts el matí del dia 29 i deixen clar que “les persones que van participar-hi ho van fer a títol individual”. Per últim, mostren el seu suport als administradors i administradores de la festa major en la gestió d’una situació tan atípica i complexa.

PUBLICITAT

Els balls que el signen són el Ball de Diables, el Ball de Nans, els Capgrossos, el Ball de Cotonines, el Ball de Panderetes, el Ball de Pastorets, el Ball de Cercolets, el Ball Pla, el Ball de Figuetaires, els Bastoners i el Ball de Panderos.

També et pot interessar

Comentaris