El Quartet Vivace actua aquest divendres dins el cicle “Música als Jardins”

14/08/2020 - 15:00h

El grup de violoncel·listes transportaran l’espectador a la figura del mestre Pau Casals

Aquest divendres, a les 20.30 hores, el Museu Pau Casals continua amb el cicle “Música als jardins”, després que el concert que va donar el tret de sortida a aquestes vespres musicals fos un èxit. De fet, des de bon començament va tenir tan bona acollida que es van exhaurir les entrades dies abans.

Així, al segon concert de l’edició d’enguany, actuarà la formació musical Quartet Vivace, que agrupa quatre joves violonceŀlistes diplomats de l’ESMUC que tenen la voluntat de donar a conèixer les obres més conegudes per a violoncel, però també aquelles que ho són menys. Format per Queralt Giralt, Emmanuel Niubò, Guillem Pareja i Guillem Vellvé, al concert oferiran un programa dedicat al violonceŀlista català més universal, Pau Casals, i la formació brindarà l’oportunitat d’explorar l’univers sonor del seu temps a través de composicions originals o arranjades per a quartet de violoncels. Un repertori musical que acostarà els seus oients a la gran figura del mestre Pau Casals.

Les places als concerts dels cicles de “Música als Jardins” són limitades i s’han de comprar amb antelació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions arran de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris