Detinguts a Vilafranca per robar a domicilis amb els propietaris a l’interior

La Policia Local de Vilafranca fent un patrullatge pel centre de la vila
Avatar
11/08/2020 - 12:08h

La Policia Local va detenir dilluns de matinada dos individus que havien entrat a robar en diversos domicilis mentre els propietaris dormien a dins

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns dos individus per robatoris en domicilis mentre els propietaris dormien a dins.

Cap a les 2 de la matinada, una ciutadana va alertar per telèfon a la policia que mentre estava dormint havia sentit un soroll a l’interior de l’habitatge, al carrer Carles Riba. Quan es va llevar, va observar dues persones que sortien corrent en direcció al carrer Creixell.

Immediatament les patrulles en servei van iniciar la recerca mentre rebien una altra trucada alertant que una veïna havia vist dues persones que accedien a una de les cases del carrer Creixell.

PUBLICITAT

Una de les patrulles, que ja es trobava propera a aquest carrer, va observar com la porta metàl·lica exterior d’entrada al pati es trobava oberta i la porta de l’habitatge ajustada però no tancada. En el moment que els agents s’apropaven a aquest habitatge van observar com el llum del pàrquing s’apagava de cop.

Amb l’autorització de la propietària de la casa els agents van accedir a la planta baixa on se sentien sorolls, moment en que es va localitzar amagats sota un vehicle als dos presumptes autors de l’intent de robatori.

PUBLICITAT

En la inspecció efectuada els agents van observar que havien accedit a aquest habitatge escalant fins al primer pis, on el balcó tenia una finestra i una porta oberta. Els propietaris van trobar a faltar tres ordinadors que es van localitzar dins d’una motxilla preparada per emportar-se’ls. Als autors del robatori se’ls van trobar un telèfon mòbil i altres elements que faltaven dels dos habitatges on havien estat.

Per aquest motiu es va procedir a la detenció d’aquestes dues persones, un d’elles menor d’edat.

També et pot interessar

Comentaris