Leos Quartet enceta avui el cicle de Música als Jardins de la Vil·la Casals

Avatar
08/08/2020 - 10:00h

Les entrades als concerts són limitades i s’han de comprar amb antel·lació per internet

Aquest cap de setmana arrenca el cicle “Música als jardins”, que té com a objectiu fer arribar la música al màxim nombre de persones possible recuperant un espai, els jardins de la Vil·la Casals, on el mateix Pau Casals va organitzar-hi en el seu dia petits concerts en què diversos músics de renom van poder acompanyar el mestre en les seves interpretacions. Enguany, iniciarà aquestes vetllades musicals el grup Leos Quartet demà dissabte a 3/4 de 8 del vesre als jardins del museu.

PUBLICITAT

Joves músics

Leos Quartet està format per quatre joves músics catalans que s’han retrobat a Barcelona després de la seva etapa de formació per diferents indrets del món. Són Ernest Martínez Solà (violí), Sara Balasch Lozano (violí), Nina Sunyer Vidal (viola) i Eduard Raventós Roca (violoncel). La formació neix amb l’objectiu d’acostar a les audiències les grans obres del repertori per a quartet de corda, destacant-ne el context artístic en el qual van ser compostes. És per això que en els seus concerts s’hi troben referències d’obres literàries i altres disciplines artístiques com la dansa i el teatre.

PUBLICITAT

En el seu repertori també s’hi inclouen obres de compositors actuals que destaquen per la seva qualitat i interès, amb l’objectiu d’acostar i donar a conèixer la música actual al gran públic. Les entrades als concerts dels cicles de Música als Jardins són limitades i s’han de comprar amb antel·lació sempre a través d’internet arran de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris