L’actor Roger Pera clou a Caves Nadal el cicle “Tertúlies d’estiu als cellers

Avatar
03/08/2020 - 13:17h

Serà aquest dimecres on el popular actor de teatre, televisió i doblatge parlarà del seu llibre ‘Èxit’

L’actor de teatre, televisió i doblatge, Roger Pera (Barcelona, 1973), és el convidat de la quarta i darrera sessió del cicle Tertúlies d’estiu als cellers que tindrà lloc dimecres, dia 5 d’agost, a les 8 del vespre, a la finca Nadal de Boadella, al municipi de Torrelavit. A la vetllada que clou el cicle organitzat per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, la periodista Laia Paretas mantindrà un diàleg amb Roger Pera centrat en el seu llibre Èxit (Angle Editorial, 2020), en el qual el popular actor explica com es va precipitar en el món de la droga i els esforços que va haver de fer per sortir-se’n.

PUBLICITAT

Actor de televisió, teatre i doblatge –és la veu cinematogràfica d’actors com Matt Damon, Tobey Maguire o Edward Norton, entre d’altres–, es pot dir que Roger Pera estava predestinat a ser actor per tradició familiar. De fet, el fill del gran Joan Pera va debutar al teatre als 9 anys i als 15 va posar veu al jove protagonista del film El imperio del sol per decisió del seu realitzador, Steven Spielberg. Amb els anys, Roger Pera va consolidar la seva carrera com a intèrpret amb la seva participació en telefilms i sèries televisives, en incursions en el cinema i com a professor a l’Escola Catalana de Doblatge. Però tota aquesta brillant carrera professional va fer un tomb decisiu el dia que, arran de la seva addicció a la cocaïna, no es va presentar al teatre un dia que tenia funció i la representació es va haver de suspendre. Aquell dia, doncs, la vida de Roger Pera va tocar fons i va començar una lluita per alliberar-se de l’addicció que l’esclavitzava i de la qual l’actor ha aconseguit sortir.

PUBLICITAT

Com d’habitud, en el tram final de la vetllada, els assistents podran formular preguntes al personatge convidat i, en acabar, podran degustar una copa de vi o cava i fer un tast de formatge, gentilesa de Xerigots, així com passejar per l’entorn dels cellers. En aquesta ocasió, des de Nadal ja s’ha avançat que serviran als assistents el rosat de pinot noir 2019, tot una primícia de microvinificació. Aquesta sessió compta també el suport de l’Ajuntament de Torrelavit.

També et pot interessar

Comentaris