‘Tot dorm’, un espectacle poètic i musical, avui al claustre de Sant Francesc

31/07/2020 - 06:00h

La proposta s’inclou dins el cicle Paraules al Claustre i + amb un aforament limitat

Avui, a les 21h, al claustre de Sant Francesc, tindrà lloc l’espectacle poètic i musical Tot dorm, una nova proposta del cicle Paraules al Claustre i +. Continuant amb la programació que dona contingut al cicle, la veu de Neus Borrell, la guitarra de Miquel Joan i la percussió de Jordi Rallo presenten un espectacle que entrellaça música i poesia amb el títol de Tot dorm. Es tracta d’una proposta intimista que inclou cants tradicionals fins a poemes musicats d’Anna Dodas, Maria Mercè Marçal, Jacint Verdaguer i d’altres autors. Un trio acústic on diuen a tres tot de poemes fets cançó.

Per Neus Borrell (Sant Pol de Mar, 1993) el cant és una font de comunicació, una eina per apropar-se al mateix cant, que és com retrobar-se amb un mateix. Enguany ha publicat l’EP Tot Dorm (2019, Coopula), a duet amb el guitarrista Miquel Joan. A Miquel Joan (Lleida, 1991) li va caure la guitarra per sorpresa als dotze anys i ja no ha parat. És admirador a parts iguals de la guitarra de Julián Arcas i de la poesia de Verdaguer, per dir només dos noms, i tossudament prova de fer-ne barreges amb la Neus Borrell i en Jordi Rallo. Per Jordi Rallo, nascut a Badalona, la percussió es desplega en un singular set que inclou tables, darbuka, panderos, kanjira, uddus, caixó i gongs, entre altres instruments. Format a l’Índia amb el mestre Uttam-das a Rishikesh, Rallo és un dels millors intèrprets de tabla al nostre país. Tots tres s’han trobat per la paraula en la corda, la veu i el ritme.

L’accés a l’espectacle serà gratuït, però l’aforament serà limitat a 60 persones. Per tal d’assistir-hi cal fer la reserva de la localitat a cultura@vilafranca.org.

També et pot interessar

Comentaris