El Museu Pau Casals acull de nou el concert solidari de l’Orquestra Vozes

Avatar
30/07/2020 - 10:05h

Per tercer any consecutiu l’equipament vendrellenc organitza per aquest divendres una vetllada solidària

Dins la programació estiuenca que ofereix el Museu Pau Casals, i en compliment a les mesures de seguretat i prevenció estipulades enfront la Covid-19, no hi pot faltar la música, i és per això que el proper divendres 31 de juliol a les 20h i per tercer any consecutiu acollirà aquesta vetllada solidària en suport al projecte “Vozes, música per a la integració”.

PUBLICITAT

L’Orquestra Simfònica Internacional Vozes està dirigida pel músic veneçolà Pablo González, qui va impulsar aquest projecte l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona, amb la voluntat de donar una oportunitat musical i d’integració social a aquells infants i joves d’entre 8 i 22 anys que estan en risc d’exclusió social. Des de fa més de 10 anys doncs, Vozes ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta als nens a partir dels 3 anys impartint classes entre setmana en diferents escoles, instituts i centres cívics per tal que la música esdevingui una porta a la inclusió i l’oportunitat. L’accés a la música per a les persones amb pocs recursos també va ser una prioritat per Pau Casals, que l’any 1926 va fundar l’Associació Obrera de Concerts, amb l’objectiu d’apropar la música als col·lectius d’obrers i treballadors que no podien permetre-s’ho.

PUBLICITAT

Així doncs, la vetllada al Museu Pau Casals consistirà en un concert als jardins, amb la participació d’una quarantena de nens i adolescents, a la qual es podrà participar amb una entrada solidària de 10 euros (inclou copa de cava gentilesa de Jané Ventura). Aquests diners es destinaran íntegrament al projecte per tal continuar amb el seu propòsit social. L’Orquestra Simfònica de Vozes interpretarà peces de Haendel, Gustav Holts, Tchaikovsky, Mozart, Beethoveen, Straus, i també bandes sonores de pel·lícules icòniques com Cinema Paradiso, James Bond o La Bella i la Bestia.

Les places al Concert Solidari Vozes són limitades i s’han de comprar les entrades amb anel·lació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions degudes de la Covid-19: https://ticketsonline.paucasals.org/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=MUSEU&property=MUSEU.

També et pot interessar

Comentaris