Llorenç del Penedès no tindrà actes multitudinaris per la festa major

Imatge d’arxiu d’una actuació folklòrica a Llorenç del Penedès. (Fotografia: Ajuntament)
28/07/2020 - 12:52h

A causa de les mesures per la Covid-19, l’Ajuntament només permetrà actes de petit format amb aforament limitat

Finalment, després d’una valoració molt contrastada, l’Ajuntament de Llorenç ha decidit mantenir la festa major 2020 suspenent tots els actes multitudinaris que s’havien de celebrar.

Enguany, doncs, no hi haurà cercavila, ni correfoc, ni castells, ni sardanes, ni la tradicional sindriada.

Des de l’Ajuntament de Llorenç s’informa que, d’acord amb les mesures necessàries per evitar rebrots i contagis de la Covid-19, la institució municipal no pot garantir l’estricte compliment de les mesures.

Amb tot, l’Ajuntament de Llorenç realitzarà una sèrie d’actes de petit format, amb aforament limitat i prèvia inscripció per tal de celebrar la festivitat del patró del poble. Properament s’informarà d’aquests actes i el procés per inscriure’s.

D’altra banda, les entitats llorencenques del Centre i La Cumprativa també mantindran alguns dels actes de la festa Major, tot i que adaptats a les necessitats actuals per fer front a la pandèmia, com els versots del dia 9 d’agost a les 22 hores al davant de La Cumprativa o el teatre a l’aire lliure el dia 10 d’agost davant del Centre, amb l’humorista Pep Plaza. Properament s’informarà de tots els actes.

L’Ajuntament de Llorenç demana la comprensió dels veïns i veïnes i, sobretot, responsabilitat a tothom amb el compliment de les mesures necessàries per fer front al Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris