El 23 d’agost torna el MUSiCVEU

Avatar
23/07/2020 - 12:19h

El festival arrencarà amb Andrea Motis Trio i de manera excepcional ho farà als jardins del restaurant Mirador de les Caves

MUSiCVEU reprèn la seva activitat musical el proper 23 d’agost amb l’actuació de la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis, que actuarà acompanyada del seu inseparable trio Joan Chamorro i Josep Traver. El grup compta amb una discografia conjunta de vuit treballs i desenes de col·laboracions en altres projectes.

El concert tindrà un preu de 15€ i es farà als jardins del restaurant Mirador de les Caves a Subirats i tindrà el format benèfic de la resta de concerts del festival MUSICVEU.

Andrea Motis va fer el seu debut en solitari sota el segell Impuls Rècords amb l’àlbum Emotional Dance (Impuls Rècords, 2017), gravat a Nova York al costat del quartet i una banda formada per músics catalans i nord-americans.

PUBLICITAT

El concert de MUSiCVEU es durà a terme seguint els protocols de seguretat vigents. Així, l’entrada a l’espai del concert estarà ben senyalitzada i l’organització proveirà de gel hidroalcohòlic a tots els assistents. L’ús de mascareta serà obligatori. El públic s’ubicarà a la zona seleccionada dels jardins. Només es permetrà l’accés del públic que disposi de l’entrada adquirida prèviament. En finalitzar el concert s’oferirà una copa de vi per gentilesa de Domènech Vidal.

Sopar solidari

Tanmateix, en acabar el concert, el públic de forma opcional podrà gaudir d’un sopar solidari a càrrec del restaurant Cal Blai. El 10% de l’import estarà destinat a l’entitat beneficiària del festival, “Ampert, mai no caminaràs sol”. L’import del sopar serà de 30€ i els tiquets es podran comprar a la mateixa web de www.musicveu.cat.

MUSiCVEU torna a escena essent conscient de l’impuls que cal donar a la cultura en aquests moments, sense deixar de banda l’excel·lència i ajudant a promocionar tant grups emergents, d’estil més clàssic o bé reconeguts cantautors. A banda, el mes de setembre hi ha previst dos concerts més, el dia 20 amb el grup d’havaneres Les Anxovetes i el dia 27 amb l’actuació de Montse Ríos, piano.

PUBLICITAT

Cal recordar que des de l’edició del 2017, el festival organitzat per la Fundació Pinnae va incorporar un vessant solidari. Aquest any, la recaptació anirà destinada a l’entitat social “Ampert, mai no caminaràs sol”, que treballa per la millora de la qualitat de vida del malalt oncològic oferint un ampli servei d’acompanyament i transport.

Des d’avui ja es poden adquirir les entrades a través de la pàgina www.musicveu.cat

També et pot interessar

Comentaris