El Festival EVA s’instal·la aquesta setmana a Vilafranca

Fèlix Albó porta divendres el seu espectacle “Historias inquietantes”
Avatar
20/07/2020 - 12:54h

La programació se centra majoritàriament en espectacles per a tota la família

El Festival EVA arriba aquesta setmana amb actes que la majoria es concentren són a Vilafranca, però també n’hi ha alguna pel territori penedesenc. La programació de Vilafranca se centra en espectacles per a tota la família que es faran a l’Escola Municipal de Música MDC des d’aquest dilluns fins a divendres a les 18h, però també l’espectacle “Un Vestit” de Roser Blanch, que es farà a La Cisterna de dilluns a divendres de 20h a 24h. Aquest últim és molt especial perquè són sessions de mitja hora per un únic espectador. També hi haurà dos espectacles per adults de Fèlix Albó a Cunit (dijous) i a Sant Quintí de Mediona (divendres), que seran molt divertits. Cal recordar que les entrades per als espectacles s’han de reservar al correu eva@enveualta.com o bé al telèfon 660 687 325.

Aquesta és tota la programació detallada i amb links:

Dilluns 20: Clara Cols “Hansel i Gretel o la memòria perduda” + Roser Blanch “Un Vestit

Dimarts 21: Jordina Biosca “Rei Pipin” + Roser Blanch “Un Vestit

Dimecres 22: Ukecontes “Contem amb música” + Roser Blanch “Un Vestit”

Dijous 23: Sherezade Bardají “Allà on viuen els monstres” + Fèlix Albó “El pueblo de los mellados” + Roser Blanch “Un Vestit”

Divendres 24: Mon Mas “Quan hi havia gegants” + Fèlix Albó “Historias inquietantes” + Roser Blanch “Un Vestit”

Dissabte 25: Ada Cusidó “Els calaixos del cel

El Festival En Veu Alta, que ha hagut de reformular la seva 16ª edició degut a la situació generada per la pandèmia de la COVID19, presenta la reubicació de més d’una trentena actuacions repartides entre els mesos de juliol, agost i setembre, i segueix treballant per la reprogramació de més espectacles durant la tardor. 

Aquesta programació d’estiu, amb propostes tant per a públic adult com per a públic familiar, vol posar en valor la importància de la cultura i la col·lectivitat, així com generar espais de trobada amb propostes de petit format vinculades a la narració i la tradició oral i que també inclouen teatre, poesia, música, performance, etc. 

També et pot interessar

Comentaris