El Vendrell presenta una festa major confinada i adaptada a l’era Covid

Avatar
20/07/2020 - 14:00h

Només hi haurà alguns actes presencials amb aforament limitat i pels caldrà demanar invitació gratuïta

La Festa Major del Vendrell 2020 que s’iniciarà dissabte, 25 de juliol, serà confinada i adaptada a les circumstàncies actuals, on el paper de RTV El Vendrell serà clau per portar el seu esperit a tots els vendrellencs i les vendrellenques.

PUBLICITAT

En aquest sentit, la majoria dels actes seran retransmesos per RTV El Vendrell, però també es realitzaran actes de caràcter presencial, per als quals s’haurà de reservar plaça mitjançant l’APP “FM 2020”, i on els cossos de seguretat vetllaran pel compliment estricte de les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries.

Les reserva de places també es podrà fer de forma presencial al vestíbul de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (plaça del Tívoli), fins divendres i mentre quedin invitacions, en horari d’11 h a 14 h.

El primer acte presencial serà el nomenament dels portants d’honor de Santa Anna, dissabte, a les 12h, a l’Auditori del Tívoli. També ho seran l’any 2021, ateses les circumstàncies d’aquesta festa major atípica. Es tracta de les personalitats: Àngels Santacana Figuerola, Joan Fontana Figuerola, Tomàs Trillas Mascaró i Valentí Carné Nin.

El regidor de Festes de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha explicat en un comunicat de premsa que “entenem la cultura com un bé de primera necessitat i en aquests moments és quan més ho hem de demostrar, seguint en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries”.

D’altra banda, Christian Soriano ha volgut agrair la predisposició i la implicació de la Policia Municipal i de Protecció Civil i insta la població  “a mantenir el nivell tan alt de responsabilitat que ha mostrat en els darrers mesos”.

Enguany, en el context actual de pandèmia del coronavirus de la Covid-19, per recordar a totes les persones que ens han deixat i per agrair a tot el sistema sanitari la tasca que està duent a terme, s’ha cregut oportú que el pregó anés a càrrec del doctor Josep Maria Vendrell, un metge de família molt conegut a  la  vila.

El pregó es farà també a l’equipament de l’EMMPAC, dissabte a les 13h.

PUBLICITAT

La imatge de la Festa Major del Vendrell 2020 ha estat a càrrec de Mariona Llasat.

Per veure tots els actes programats, cliqueu aquí.

També et pot interessar

Comentaris