Ensurt per un nen a punt de morir ofegat a Coma-ruga

Tasques de rescat del menor que s’ofegava aquest diumenge a la platja de Coma-ruga. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
13/07/2020 - 12:47h

La regidora de Platges del Vendrell reclama més atenció als pares a l’hora de vigilar els menors a la platja

La regidora de Platges de l’Ajuntament del Vendrell, Bárbara Peris, ha reclamat aquest dilluns de manera genèrica als pares que acudeixen a la platja amb els seus fills menors d’edat que extremin la vigilància dels seus fills mentre siguin a l’aigua.

L’alerta de la regidora ve motivada per diversos ensurts que ja hi ha hagut aquesta temporada turística i que ha obligat a intervenir els socorristes perquè hi havia banyistes que tenien problemes per sortir de l’aigua. En una d’aquestes actuacions, els socorristes van haver d’ajudar un grup de cinc menors d’edat que es banyaven a la platja de Coma-ruga.

Menor evacuat en helicòpter

En l’ensurt més important en el que portem d’estiu ha estat aquest diumenge a la tarda, al voltant de les 16.40h, quan un menor d’edat de 10 anys i resident a Terrassa va haver de ser rescatat per un socorrista i un banyista i va estar a punt de morir ofegat.

El nen va poder ser estabilitzat a la zona del port de Coma-ruga i se’l va traslladar a quarts de sis, en helicòpter, fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’evolució de la salut de l’infant és positiva i en cap cas ha perdut la consciència, segons la regidora de Platges, que alerta que “molta gent es pensa que el mar és una piscina i no és així. Hi ha corrents i també forats a la sorra que et poden fer perdre peu i confiar-te”.

“Cal que els pares estiguin vigilant els seus fills”, ha afegit Peris, que ha apuntat que el menor que va estar a punt d’ofegar-se aquest diumenge a Coma-ruga no sabia nedar prou bé.

També et pot interessar

Comentaris