Ja és Istiu a Sant Sadurní

Lubbert serà l’espectacle que tancarà l’Istiu el 25 de juliol.
11/07/2020 - 18:00h

El cicle cultural canvia enguany d’ubicació i trasllada la seva activitat del Palmeres de l’Índex a les pistes del parc Lluís Companys

Sant Sadurní ja fa olor d’Istiu. La Regidoria de Joventut estrena aquest cap de setmana el popular cicle d’espectacles que des de fa anys omple les nits de juliol del pati de les Palmeres de l’Índex.

La crisi sanitària ha obligat el consistori a canviar l’escenari del certamen, que enguany es trasllada de l’acollidor pati vestit de pedra, a les pistes del parc Lluís Companys, ubicat al Gat Cendrer. L’objectiu del trasllat és garantir la seguretat dels espectadors davant el nou coronavirus.

Lluny d’apostar per fer un cicle de mínims, Sant Sadurní s’atreveix amb un programa de cinc espectacles, que com és habitual inclourà propostes de diferents disciplines artístiques. Els que s’acostin al parc Lluís Companya podran veure des de música, fins a teatre i acrobàcies.

L’Istiu 2020 arrencarà dimecres amb un concert doble a càrrec d’artistes locals: Ramon Castellví, amb la seva bateria i propostes rock; i el rock and roll de Sin Reputación. L’endemà, dijous, prendrà el relleu Joina Canyet, que presentarà el seu àlbum Companyes, en què fusiona el rap, el jazz, el funk i l’electrònica.

Una setmana després, també hi haurà una doble sessió, el dimecres 22 de juliol amb el divertit espectacle acrobàtic Back 2 Classics, on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils).

I dijous 23 de juliol, el ritme i la percussió a càrrec de Sound de Secà, un conjunt de Cervera format per 17 intèrprets, que combinen la varietat musical, l’espectacle visual, una acurada presència escènica i, per últim, la coreografia.

L’Istiu s’acomiadarà d’aquesta edició especial el dimecres 29 de juliol amb la comèdia teatral Lubbert, un món imaginari amb personatges grotescos i imatges surrealistes.

Malgrat que el cicle s’hagi traslladat al parc Lluís Companys per poder ampliar l’aforament dels espectacles, des de Joventut han recomanat que els que hi vulguin assistir reservin prèviament a través del web de l’Índex. Es podran inscriure 4 persones per soŀlicitud. L’hora d’inici de tots els espectacles serà a dos quarts d’11 de la nit.

També et pot interessar

Comentaris