L’ajuntament de Sant Sadurní transformarà l’aparcament del CAP en un autocinema

FOTO: AJUNTAMENT
10/07/2020 - 11:59h

La Regidoria de Cultura ha programat una doble jornada d’autocinema en aquest espai per 17 i 18 de juliol, amb les pel·lícules GreaseParásitos

La regidoria de Cultura de Sant Sadurní, amb el suport de l’emissora de ràdio municipal, organitzarà els propers 17 i 18 de juliol un passi de pel.lícules en format d’autocinema.

Davant les circumstàncies i limitacions existents en aquests moments per a l’organització i celebració d’esdeveniments, l’Ajuntament ha pensat en una fórmula clàssica que permetrà gaudir d’una experiència diferent , assegurar també el distanciament, i amb la comoditat que ofereix el seient d’un cotxe.

A l’aparcament del CAP s’habilitarà una pantalla gegant i el so es podrà seguir des de la ràdio o aparell d’àudio del vehicle, sintonitzant Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM. El divendres 17 s’oferirà el clàssic Grease i el dissabte 18 la premiada Parásitos. Les sessions començaran a dos quarts d’11 de la nit.

Per assistir a les projeccions caldrà sol·licitar reserva prèvia a través del web de l’Ajuntament. Les peticions es poden fer a partir d’aquest divendres, i es permetrà un màxim d’1 vehicle per sol·licitud

També et pot interessar

Comentaris