Torrelles també suspèn el Festival Clownic

Imatge de la passada edició del Festival Clownic de Torrelles.
07/07/2020 - 17:52h

També es trasllada a l’any vinent la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, que es fa coincidir el quart cap de setmana d’octubre

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, d’acord amb la comissió organitzadora, ha près la decisió de suspendre el Festival Clownic 2020. La setena edició d’aquest certamen d’espectacles i arts de carrer, que havia de celebrar-se el quart cap de setmana d’octubre, es traslladarà a l’any vinent. 

L’Ajuntament i l’organització creuen que és “prudent” suspendre el festival “per la incertesa sobre la situació sanitària que pugui presentar-se a la tardor, i les possibilitats que es pugui produir algun rebrot i l’establiment de noves mesures de prevenció i protecció”.

Amb tot, tant el consistori com l’organització, ha volgut manifestar el seu compromís “absolut” amb el festival, i mantenen la seva “ferma aposta” per la cultura i la promoció de les les arts de carrer quan les condicions siguin més favorable.

El Festival Clownic suposa un gran aparador promocional per a Torrelles de Foix i durant el cap de setmana de celebració d’aquest esdeveniment, que coincideix amb la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, són molts els visitants dels pobles veïns i de fora de la comarca que es desplacen fins al municipi. 

També et pot interessar

Comentaris