La Sala dels Trinitaris passa revista als cinc sentits amb ‘Tast tèxtil’

Una de les peces que es podran veure a la mostra. FOTO: AJUNTAMENT
04/07/2020 - 12:05h

L’espai inaugura aquest dissabte una mostra del col·lectiu Desedamas que es basa en els teixits

La desescalada ha permès reobrir la majoria de sales d’exposicions del país. A Vilafranca, aquest dissabte torna a entrar en funcionament la Sala dels Trinitaris, que estrenarà Tast Tèxtil, un projecte expositiu que vol descriure, a través del teixit, les textures dels aliments, el pessigolleig de les bombolles d’un bon cava o el saber dolç de la ratafia.

La mostra és obra de Cecília i Mercè González, dues germanes d’Igualada, una ciutat molt vinculada a l’art tèxtil. Elles mateixes es defineixen com a creadores, però també artesanes, enginyeres, comunicadores i artistes. Aquestes definicions són les que les han portat a produir aquesta exposició.

La seva veu és la seda i sempre treballen en duet, encara que cadascuna tingui el seu propi to. El teixit que tenyeixen, estampen, pinten, cusen, broden… És el seu canal d’expressió que les repta i alhora els ofereix el tresor per crear les seves obres. Totes dues formen el col·lectiu Desedamas.
Inauguració i horaris.

La inauguració de Tast Tèxtil tindrà lloc a les 7 de la tarda de dissabte i l’exposició es podrà visitar fins al diumenge 9 d’agost en horaris de dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes de 18 a 20 h i diumenge de 12 a 14 h.

Per tal de concertar visites guiades a l’exposició caldrà contactar a través del correu electrònic info@desedamans.com

També et pot interessar

Comentaris