Primer projecte en solitari del vendrellenc Pemi Rovirosa

Avatar
01/07/2020 - 10:42h

El guitarrista de Lax’n’Busto publica el treball ‘Gent com tu’, escrit per Javier Gil i que està dedicat a la gent gran

El guitarrista del grup vendrellenc Lax’n’Busto, Pemi Rovirosa, publica el seu primer treball en solitari, titulat ‘Gent com tu’ i el qual, segons el mateix artista, “neix de la necessitat d’expressar l’agraïment per tot el que hem après i recollit de les generacions que ens han precedit”.

“Pels coneixements transmesos, per les experiències vitals i per aquest privilegi de benestar del qual, gràcies a ells i el seu sacrifici, ara en podem gaudir tots”, afegeix Rovirosa.

PUBLICITAT

“El seu sacrifici és el nostre benestar” ha estat, segons afegeix Pemi Rovirosa, el detonant que ha impulsat l’autor de la lletra, Javier Gil, i el mateix guitarrista vendrellenc que ha musicat el tema a compondre ‘Gent com tu’.

Jugant amb un primer pla fix i molt tancat per a no crear distraccions, on la cara de Pemi Rovirosa va envellint, una tipografia inspirada en els anys seixanta i un color d’imatge vintage, ‘Gent com tu’ ve acompanyada d’un videoclip hipnòtic on es vol plasmar el pas del temps, que no deixa indiferent.

“I és que el temps passa, i en qualsevol moment, en mirar-te al mirall, pots veure el teu reflex i adonar-te’n que ja ets tu el gran”, diu Pemi Rovirosa.

PUBLICITAT

‘Gent com tu’ vol trencar amb aquest concepte, amb aquests prejudicis, i ser una cançó d’agraïment i de respecte a la gent gran. Una reflexió per a la societat sobre una assignatura pendent que ha sigut una de les grans derrotes de la nostra generació: el fet de no haver sabut cuidar i agrair prou tot el que han fet la gent gran.

Com apuntàvem, amb música de Pemi Rovirosa i lletra de Javier Gil, juntament amb els cors d’Adrià Farré i les mescles, masterització i edició audiovisual d’Arturo Torres, ‘Gent com tu’ és una cançó dedicada a la gent gran i al fet de fer-se gran.

També et pot interessar

Comentaris