La sala Portal del Pardo del Vendrell reobre portes aquest divendres

Imatge del projecte Colors.cat (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
30/06/2020 - 13:02h

Presenta el projecte Colors.cat, obra del dissenyador, fotògraf i músic vendrellenc Xavier Quesada

A partir d’aquest divendres 3 de juliol, la sala Portal del Pardo del Vendrell reobrirà les seves portes després de l’aturada pel coronavirus, i ho farà amb la presentació del projecte Colors.cat de Xavier Quesada, dissenyador, fotògraf i músic vendrellenc. 

PUBLICITAT

La sala restava tancada des de l’11 de març a causa del confinament per la Covid-19. En aquells moments, l’equipament estava acollint l’exposició Estimada innocència, de Marina Durany, una proposta pedagògica fortament vinculada a la cultura i a l’educació.

Durant el mes de maig, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell es va publicar el vídeo Ens emocionem amb l’ART a la sala Portal del Pardo per mantenir, encara que fos virtualment, la sala “oberta” al públic.

Finalment, això es podrà fer realitat a partir d’aquest proper divendres, amb la presentació del projecte Colors.cat.

El mateix artista autor del projecte diu que “és un projecte que neix de la conjunció de dues passions: l’art i la identitat. Sempre m’ha atret la riquesa de formes i colors que inunda el panorama de la cultura popular catalana, i vaig voler representar-la d’una manera molt personal, amb l’abstracció geomètrica i les formes més pures. Originàriament, tot comença a la vila del Vendrell, però ràpidament, gràcies a la seva bona acceptació, evoluciona cap a l’ambiciós objectiu de representar tota la nostra cultura”.

PUBLICITAT

L’exposició es podrà visitar des del mateix 3 de juliol al 14 d’agost, en horari de dilluns a divendres de 18 a  20.30h i dissabtes d’11 a 13 i de 18 a 20.30. Els diumenges i festius la sala romandrà tancada.

Com en tots els equipaments i espais, se seguiran les mesures de prevenció i protecció corresponents contra el coronavirus, entre les quals hi ha la limitació d’aforament, l’ús de mascareta, rentar-se les mans i mantenir la distància de seguretat.

També et pot interessar

Comentaris