El cicle d’estiu Tertúlies a Vinseum es trasllada enguany als cellers

Avatar
30/06/2020 - 11:26h

Gemma Ruiz, Enric Calpena, Eva Baltsar i Roger Pera participaran enguany en la iniciativa, que s’allargarà del 8 de juliol al 5 d’agost

La periodista i escriptora Gemma Ruiz, l’historiador i escriptor Enric Calpena, la poetessa i novel·lista Eva Baltasar, i l’actor de teatre i televisió Roger Pera seran els noms propis de l’edició 2020 de les tertúlies literàries organitzades per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca.

La novetat més important d’aquest any tan atípic és el canvi d’escenari. Així, les quatre vetllades, previstes per als dies 8, 15 i 29 de juliol i 5 d’agost, no tindran com a escenari la tradicional terrassa de Vinseum sinó quatre coneguts cellers penedesencs: Eudald Massana Noya, Can Bas, Família Torres i Nadal. Per aquest motiu, el cicle d’enguany passa a denominar-se Tertúlies d’estiu als cellers.

PUBLICITAT

Com en totes les edicions anteriors, la cita és a les 8 del vespre i l’entrada serà gratuïta. Així mateix, les quatre tertúlies s’emetran a través de la sintonia de Ràdio Vilafranca i es podran escoltar l’endemà. Tenint en compte les actuals circumstàncies, els assistents hauran de fer una reserva prèvia a entrades.vinseum.cat.

En el tram final de les tertúlies, els assistents podran formular preguntes als escriptors convidats. Posteriorment, els assistents podran degustar una copa de vi o cava i fer un tast de formatges servits per la firma Xerigots, així com passejar per l’entorn dels cellers.

PUBLICITAT

A més, a l’acte que tindrà lloc al Jardí- Restaurant el Celleret de Família Torres, els que ho desitgin tindran l’opció de quedar-se a sopar, una vegada acabada la presentació.

També et pot interessar

Comentaris