Sant Sadurní estrena aquest dissabte una nova edició del Cicle Gost

Sílvia Albert Sopale, actriu de ‘No és país para negros’. FOTO: AJUNTAMENT
25/06/2020 - 18:18h

‘No és país para negras”, de Sílvia Albert Sopale, és el primer espectacle que es podrà veure amb reserva prèvia al pati de l’Index

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní estrena aquest dissabte el ‘Cicle Gost’, per apropar diverses propostes escèniques a la vila durant l’estiu. El conjunt d’espectacles, que ret homenatge a la desapareguda artista sadurninenca Mercè Gost.

El primer espectacle serà el monòleg ‘No es país para negras’ de Sílvia Albert Sopale, que es farà dissabte a les 8 del vespre al pati de l’Index. Cal reservar al web.

El cicle seguirà els dissabtes 25 de juliol i 25 d’agost, amb propostes ben diferenciades. Al juliol el conjunt Ora pro Nobis oferirà el concert ‘ Tarta Relena’, una sessió a cappella, amb cançons tradicionals mediterrànies (de Grècia a Menorca), cuinades amb aliments electrònics.

A l’agost serà el torn del teatre amb la Companyia Zero en Conducta, que portarà fins a l’escenari sadurninenc l’obra ‘Nymio: Teatre Digital’. La proposta és un solo íntim de 40 minuts de durada en el que els dits prenen el protagonisme sense oblidar altres llenguatges com el mim i la dansa. 

També et pot interessar

Comentaris