Vilafranca ajorna el pagament de l’IBI fins l’1 de setembre

Una de les noves promocions que s’estan construint a Vilafranca
Avatar
25/06/2020 - 10:32h

L’Ajuntament carregarà el segon rebut a qui té l’impost domiciliat a principi de desembre, un mes després de la data habitual

L’Ajuntament de Vilafranca ha decidit ajornar dos mesos el pagament de l’Impost de Béns Immobles de naturalesa urbana (contribució). D’aquesta manera les persones contribuents que tenen l’impost domiciliat i fraccionat en dos terminis es podrà fer efectiu el pagament a principis de setembre enlloc de principis de juliol, que era la data habitual.

PUBLICITAT

Pel que fa al segon pagament, que seria l’1 de novembre, es retarda un mes i serà carregat a principis de desembre. Les persones que no tenen el rebut domiciliat ni, per tant, fraccionat tindran de termini fins a l’1 de setembre per satisfer l’IBI.

PUBLICITAT

Aquesta mesura s’afegeix a altres que s’han impulsat en matèria de fiscalitat per ajudar a la ciutadania i les empreses a afrontar la crisi provocada per la COVID-19, com la reducció de taxes (residus, terrasses, Complex Aquàtic…) per incentivar l’activitat econòmica en els sectors més perjudicats per la crisi. Tot això a banda de l’increment de recursos per atendre les demandes socials de les famílies més afectades per la crisi, o les ajudes que s’estan planificant per ajudar al comerç local i que properament es posaran en marxa, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris