Èxit d’assistència i vendes a la Fira VO de Vilafranca 2020

23/06/2020 - 18:00h

S’han venut 150 vehicles i han assistit 3.750 persones que han gaudit de la fira amb tota normalitat tot i les mesures addicionals de control i higiene

La 28ena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (VO) de Vilafranca ha estat molt ben valorada tant per concessionaris com per assistents. Malgrat les incerteses inicials, al ser una de les primeres activitats presencials celebrades en la nova normalitat, els organitzadors de l’esdeveniment, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, destaquen el bon ambient que hi ha hagut, i la tranquil·litat i naturalitat amb que els visitants i els expositors han interioritzat els nous protocols de control i neteja.

Durant el dos dies de fira (20 i 21 de juny) s’han venut 150 vehicles –durant l’edició 2019 se’n van vendre 194–, una xifra molt positiva si es té en compte la situació d’incertesa actual que s’està vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i de distanciament social, la fira ha tingut un límit d’aforament de 900 persones a la vegada. Tot i que mai s’hi ha arribat, s’ha realitzat un control d’accés amb entrada i sortida única. A més a més, l’ús de la mascareta era obligatòria, així com el gel hidroalcohòlic. 

Dissabte al matí, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de promoció econòmica Joan Manel Montfort, van inaugurar la fira tot destacant la importància d’activitats com la Fira del Vehicle d’Ocasió per anar recuperant l’activitat econòmica a la vila.

Comentaris