El Complex Municipal de l’Arboç obre aquest dilluns

La piscina coberta de l’Arboç. (Foto: Ajuntament de l’Arboç)
22/06/2020 - 14:00h

L’equipament ha estat objecte de diverses millores per adaptar-se a l’etapa post-Covid

El tancament de totes les instal.lacions esportives a causa de la crisi sanitària causada per la Covid-19 ha permès avançar amb les obres de millora i manteniment del complex esportiu municipal de l’Arboç, minimitzant les molèsties als usuaris de les instal.lacions. Les millores han estat moltes i diverses, segons es remarca des de l’Ajuntament de l’Arboç.

Així, s’ha canviat el terra de la sala de musculació per un d’especial i s’han restaurat les màquines forrant-les novament. A la zona dels vestuaris s’han fet obres de millora a les dutxes de diferents vestuaris per millorar el desguàs de l’aigua.

També s’han pintat i desinfectat. També s’ha pintat els sostres i parets afectades de la Sala de Fisio i els vestidors 1, 2, 3 ,4 i 5 per l’ampliació de la sala Fitness. A nivell de confort, s’han canviat les bombes de recirculació d’escalfament de l’aigua i de recirculació del sistema solar.

A nivell de seguretat també s’han fet millores com el canvi de les canonades del sistema contra incendis per unes de noves d’acer inoxidable a la zona de piscines i la col·locació d’una taula espinal de salvament a la zona dels socorristes.

A més, el tancament de la instal·lació municipal arbocenca ha permès avançar molt i s’està acabant l’obra d’ampliació del gimnàs que, un cop acabada, duplicarà la superfície útil del gimnàs i hi haurà una sala exclusivament de cardio i una nova sala polivalent. 

Totes les obres de millora han anat a càrrec de l’empresa concessionària de les instal·lacions esportives arbocenques.

També et pot interessar

Comentaris