Diumenge, Festa de la Música pels carrers de Vilafranca

20/06/2020 - 16:00h

Penedès Televisió emetrà també un concert amb la Camerata Penedès i la cantant Anna Roig

Aquest diumenge 21 de juny se celebra la Festa de la música als carrers de Vilafranca. Es tocarà música en diferents punts: al carrer de la Parellada hi haurà el Trio de Vent, format pel David Miret, Lluís Giménez i Jordi Mestres; a la plaça de la Constitució es trobarà el Duet Mediterrani Guitar, format pel Xavi Díaz i l’Isaac Romagosa, i a la basílica de Santa Maria hi haurà música d’orgue, organitzada per l’Associació d’Amics dels orgues de Vilafranca. L’horari de la festa serà de 18h a 20h.

Per altra banda, per celebrar-ho, a les 19h també de diumenge en streaming per Penedès TV s’emetrà Evocacions Poètiques, un concert col·laboratiu entre la Camerata Penedès i l’Anna Roig.

Aquest any s’ha decidit canviar el format a causa de la situació sanitària per la COVID-19 i fer aquests 3 punts amb un sol grup tocant.

Amb aquesta festa Vilafranca celebra el Dia internacional de la Música. És una festa europea i internacional, que actualment, es duu a terme en un centenar de països.

Des de fa anys, l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès impulsen aquesta celebració musical. Es vol que  la música sigui la principal protagonista d’una jornada festiva i popular. Es porta la música al carrer perquè la gent pugui gaudir d’aquest dia mentre passeja per la vila.

La Festa de la Música està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a través del Servei de Cultura i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Per poder gaudir amb tota la seguretat del dia, cal seguir totes les indicacions sanitàries i fer cas de les enganxines que es trobaran al terra a la zona dels concerts, per mantenir les distàncies.

També et pot interessar

Comentaris