El pavelló firal de Vilafranca acull aquest cap de setmana la Fira del Vehicle d’Ocasió

Jaume Nicolàs, a la presentació de la Fira del Vehcile d’Ocasió, el passat mes de març.
Avatar
19/06/2020 - 17:17h

Més de 550 vehicles s’exposaran a la mostra que tindrà l’accés controlat i comptarà amb mesures addicionals de neteja

El pavelló firal de Vilafranca acollirà aquest cap de setmana la 28ena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. Al març, l’emergència del Covid19 va obligar a suspendre la celebració de la Fira VO en la seva època tradicional, just abans de Setmana Santa.

Les actuals condicions i fases permeten la celebració d’una fira molt especialitzada, que es durà a terme en un espai de més de 10.000m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors. Tot i així, es controlarà l’accés amb entrada única, serà obligatori l’ús de mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada.

PUBLICITAT

S’extremarà el control i la higiene, amb una neteja a fons cada matí i migdia (la fira tancarà de 14:30 a 16h per neteja). Els vehicles estaran tancats i només s’hi podran accedir acompanyats d’un responsable de cada concessionari.

D’aquesta manera, els visitants d’una de les fires de vehicles d’ocasió més importants de Catalunya, podran descobrir i escollir el seu vehicle de la manera més segura. Més de 550 vehicles revisats i garantits (kilòmetre 0, demos, gerència o ocasió) amb preus excepcionals i amb facilitats de finançament.

PUBLICITAT

En aquesta edició hi participaran 9 concessionaris oficials de Vilafranca del Penedès: Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà . 

Amb grans pàrquings gratuïts i amb l’entrada lliure com és habitual, en moments puntuals es controlarà l’accés per evitar aglomeracions. L’horari tradicional de la fira de 10h a 21h, es veurà interromput de 14:30 a 16h per feines de neteja.

Com en les darreres edicions, també hi haurà un servei de food truck a càrrec d’Era Camboleta, i se sortejarà un Ipad entre tots els assistents a la fira. Enguany però no hi haurà inflables.

També et pot interessar

Comentaris