Vilafranca continua ampliant el mercat dels dissabtes

Avatar
18/06/2020 - 16:23h

En les dues properes setmanes s’incorporaran la totalitat de les parades, sempre guanyant nous espais per evitar aglomeracions

L’Ajuntament de Vilafranca continua treballant per la incorporació de la totalitat de parades del mercat dels dissabtes d’acord amb els protocols recomanats. Per tal de garantir el distanciament social i les mesures de seguretat, la incorporació de parades s’ha anat fent progressivament i ampliant l’extensió del mercat i ocupant zones noves.

Així, després de 5 setmanes amb només alimentació i planter, dissabte passat es van començar a incorporar la resta de parades. El proper dissabte 20 de juny, es farà un salt substancial per tal d’incorporar totes les parades de la rambla Sant Francesc.

PUBLICITAT

Per això, les parades d’alimentació retornaran a les seves ubicacions habituals, però més espaiades (s’ocuparà tota la plaça de la Constitució i la plaça de Sant Joan amb les parades de Productors de la terra, la resta de la plaça Sant Joan amb les parades habituals de pesca salada, olives i xarcuteria, la plaça de la Vila amb alimentació diversa i el lateral de la rambla Sant Francesc, amb les parades grans de fruita i verdura). La rambla Sant Francesc recuperarà les parades de sectors no alimentaris però garantint passadissos més amples i amb un sentit únic de circulació per als vianants. Es podrà accedir i sortir de la rambla per ambdós extrems, però sempre caldrà seguir la direcció marcada amb fletxes.

Les places de Jaume I, de l’Oli i del Vall del Castell continuaran amb les parades habituals, però amb petits canvis.

A partir de dissabte 27, les parades no alimentàries que habitualment s’ubiquen al carrer de la Cort, plaça de la Constitució i plaça del  Vall del Castell s’incorporaran a la rambla Nostra Senyora,  tant a la calçada com al tram de vianants des de la plaça Penedès fins a gairebé el carrer de Santa Clara. Aquesta ubicació implicarà que es tanqui a la circulació de vehicles la rambla de Nostra Senyora, que es repetirà cada dissabte, mentre s’allarguin les mesures de seguretat i de distanciament social.

PUBLICITAT

Amb aquestes mesures es vol guanyar amplitud, evitar aglomeracions i garantir el retorn de l’activitat comercial a les gairebé 200 parades del mercat.

Com sempre, per anar al mercat, cal complir estrictament les mesures de seguretat, com anar amb mascareta i mantenir sempre una distància de 2 metres amb el personal de les parades i amb la resta de la clientela.

Durant el mercat hi haurà personal identificat vetllant pel compliment de les mesures, així com pel seu bon funcionament.

També et pot interessar

Comentaris