Junts per Vilafranca aplaudeix la gestió econòmica del govern el primer any de mandat

Imatge d’arxiu de la presentació de la llista de Junts per Vilafranca
17/06/2020 - 16:11h

El partit considera que la bona feina durant tot aquest temps ha estat clau per resoldre ràpidament els actuals problemes socials

Dilluns va fer un any dels nous governs municipals i des de Junts per Vilafranca es valora molt positivament la feina feta durant aquests 12 primers mesos, tot i reconèixer que la crisi sanitària de la Covid-19 ha generat nous reptes que no es contemplaven a l’inici de la legislatura.
Per donar resposta a aquests problemes, des de Junts per Vilafranca consideren que és clau la “bona gestió econòmica que ha fet el govern i que aquest aposti per estimular l’economia”.

“La gestió responsable dels diners públics que el govern municipal ha aplicat aquests anys ha permès i permetrà donar una resposta ràpida i contundent a la crisi econòmica i social. També és important l’aposta per l’impuls econòmic del govern de Regull, que aquests mesos ha aprovat estímuls fiscals per la creació de noves empreses a la vila i pels joves emprenedors. A aquestes mesures prèvies a la crisi se n’hi han sumat de noves com el pla de xoc “, han assegurat des de Junts per Vilafranca. Aquesta gestió responsable dels fons públics, la reducció del deute i l’estímul econòmic previ i durant el confinament és el que, segons Junts per Vilafranca, ha permès respondre “àgilment als problemes socials d’aquests mesos, que, en moltes ocasions, anaven més enllà del que corresponia a l’ajuntament”.

Un altre element que la formació valora positivament és la millora dels serveis públics a llarg termini. El president del partit, Martí Compte, posa com a exemple el cinquè institut públic que el curs vinent entrarà en funcionament al barri del Molí d’en Rovira. Per Junts per Vilafranca tots aquests elements porten a concloure que la legislatura ha començat amb bon peu i que “la política constructiva del govern dóna bons resultats i esperança davant la crisi econòmica i social de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris