La Bauma ho té tot a punt pel casal d’estiu d’escalada

16/06/2020 - 18:51h

El centre d’escalada La Bauma de Vilafranca explica en aquest article l’oferta que té preparada per als petits trepaires

El casal de LA BAUMA ’20 és un casal esportiu on l’escalada té un pes molt important. Cada dia aprendran de manera jugada les bases de l’escalada en bloc i esportiva. També hi ha una activitat de lleure pensada per l’educació integral dels nostres petits trepaires, i un any més incorporem en la rutina setmanal tallers de circ i teles.

Cada setmana, estaran 3 dies descobrint el món de l’escalada en la seguretat de les nostres instal·lacions i 2 dies de sortida. Un dia de sortida al medi natural, on tindran la primera experiència per molts d’escalada en roca, i el següent dia a piscina.

Tenim moltes ganes de fer vibrar més que mai els infants aquest estiu! Som conscients que no ha estat gens fàcil per a ells, i per això creiem que s’han guanyat un estiu d’aventura i diversió.

Com apassionats de l’escalada, ens encanta poder transmetre tots els valors positius associats a les activitats en el medi natural. Posant la mirada al treball en equip, a treballar la confiança, reforçar l’autoestima, i a ser generós i procurar per al company. A gaudir del gran patrimoni natural que tenim, de manera sostenible respectant la flora i la fauna.

El capital més important que tenim, és l’equip humà, que ha estat treballant incansablement per adaptar totes les activitats als protocols d’higiene i seguretat que dicta la generalitat. Com a escola d’escalada sempre ens hem pres molt seriosament el tema de la seguretat i la prevenció, però ara més que mai aquest aspecte serà primordial en totes les activitats i dinàmiques del casal.

Inscripcions a info@labauma.com

Comentaris