Ton Amat: “Hem centrat la nostra feina a fer un treball poc visible de cara a la població”

Ton Amat, portaveu de Junts per Sant Sadurní, i primer tinent d’alcalde. FOTO: JUNTS X SANT SADURNÍ
16/06/2020 - 20:00h

El portaveu de Junts per Sant Sadurní valora el primer any de govern amb ERC ressaltant el pla de xoc per combatre la crisi de la Covid-19

Coincidint amb el primer aniversar de la constitució de l’actual consistori de Sant Sadurní , el cap de llista de Junts per Sant Sadurní i primer tinent d’alcalde, Ton Amat, ha fet una valoració d’aquests primers dotze mesos a l’Ajuntament.

“Al llarg d’aquest any hem centrat la nostra feina en fer un treball poc visible de cara a la població, de despatx, que ens ha permès projectar projectes importants pel municipi com el nou parc públic d’habitatge, l’ampliació del cementiri i els nous vestidors del camp de futbol”, ha dit Amat.

“També hem posat en marxa projectes previstos, i necessaris, de feia anys però que estaven pendents d’execució, la urbanització del Passatge Santa Eulàlia o la construcció de l’Escola d’Adults i de l’Arxiu a l’edifici cultural de la Plaça Nova, i d’altres que veuran llum durant les properes setmanes”, ha afegit.

Amat assegura que, a més de treballar per reorganitzar internament l’Ajuntament, amb la única voluntat de millorar, encara més, els serveis que s’ofereixen a la població, “les regidories encapçalades per Junts per Sant Sadurní afronten uns reptes importants en els propers mesos com a conseqüència de la crisi provocada per la COVID-19”.

En aquest sentit recorda que “al setembre caldrà tornar a obrir les escoles, en unes condicions que encara estan per definir per part del Departament d’Educació per tal de garantir la seguretat de mestres i alumnes, i s’haurà de reprendre l’activitat de la nova temporada esportiva als equipaments municipals”.

A més, apunta que tot això s’haurà de fer “sense oblidar la necessitat de fer una aposta ferma pel turisme o d’impulsar la reactivació del comerç local, que durant el confinament ha estat en tot moment al costat de la població per continuar oferint els seus serveis”.

Pla de xoc

D’altra banda, Ton Amat ha valorat molt positivament el Pla de Xoc que permetrà fer front a la crisi econòmica, social i sanitària provocada per la COVID-19, i que el ple va aprovar fa uns dies en una sessió extraordinària.

En aquest sentit, Amat ha assegurat que aquest Pla de Xoc “ha permès unir esforços per part de tots els partits polítics, més enllà de la ideologia política que tingui cadascú, i amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida de la població de Sant Sadurní”.

També et pot interessar

Comentaris