El mercat setmanal de Sant Sadurní recupera totes les parades a partir de dijous

FOTO: FREEPIK
15/06/2020 - 22:00h

Des de l’ajuntament es recorda que cal mantenir les distàncies de seguretat i seguir les mesures de protecció necessàries

El mercat setmanal dels dijous i dissabtes a Sant Sadurní restablirà a partir d’aquesta setmana les es parades de tots els sectors que visitaven Sant Sadurní fins a l’inici de la crisi sanitària. 

Es tracta d’un pas més en el procés de desescalada, després que a mitjans de maig el mercat restablís part del servei amb una primera fase que ha comptat amb parades d’alimentació i planter.

Per tal de preservar la distància, evitar les aglomeracions i afavorir  l’ús de l’espai públic per part dels vianants, el sectors comercials i de restauració, el mercat es distribuirà de la següent manera:

  • Les parades d’alimentació continuaran a la plaça de l’Ajuntament i carrer Raval i Anselm Clavé.
  • La resta de sectors (roba, sabateria, complements, parament de la llar, etc) estaran repartits entre el carrers Vilafranca, plaça Nova, a més de la zona d’aparcament a l’encreuament de la Rambla Generalitat i carrer Anselm Clavé.

L’horari del mercat serà de 8.30 del matí a 14 hores.

Mesures de prevenció i protecció

Les principals mesures sanitàries que caldrà adoptar seran:

  • Caldrà mantenir una distància mínima de 2 metres amb els paradistes i altres clients
  • Fer ús de mascareta
  • No es podran tocar els productes de venda
  • Fer el pagament amb targeta quan sigui possible
  • Els paradistes hauran de fer ús de mascareta, guants i posar a disposició dels clients productes per a la higiene i desinfecció

Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris