Roigé presenta ‘Ingràvid’, aquest diumenge al Casal Popular de Vilafranca

12/06/2020 - 17:50h

El cantant vallesà ofereix una proposta lírica i musical eclèctica i particular

Després de treure la seva primera maqueta La desfossilització (2015), amb la qual va guanyar el premi de votació popular del Concurs Sons de la Mediterrània 2015, Roger Canals es va llançar sota el nom de Roigé amb el seu primer disc Paracaigudes (2016). Un àlbum que el va portar a sobrevolar molts escenaris, a guanyar diversos premis i a trobar el seu propi públic. Ara Roigé presenta aquest diumenge a El Mussol del Casal Popular de Vilafranca (19 hores) el seu segon LP sota el títol Ingràvid, amb què vol consolidar la seva proposta lírica i musical eclèctica i particular; un univers que es pot emmarcar dins del World Music/fusió en català.

Reversible i Ingràvid són les dues cançons de presentació del disc i engloben la proposta lírica d’aquest treball. Textos amb una forta aposta poètica que retraten un bagatge i una cosmovisió molt íntima i personal sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació.

Musicalment aquest disc troba un reafirmament d’un univers estètic i estilístic particular que va començar a dibuixar-se amb els seus dos primers títols: La Desfossilització (2015) i Paracaigudes (2016). Un treball de música d’autor en format de collage sonor, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal i que barreja el folk, el pop, els ritmes llatins, el funk, el soul i el jazz.

Enregistrat als Estudis La Vall amb l’assessorament i coproducció de Marc Martin també compte amb la col·laboració de grans noms de l’escena actual com són Joan Rovira, Sandra Bautista (Sona9), Gemma Abrié, Paula Giberga (La Folie), Àngela Furquet, Oriol Barri i Sònia Moreno.

L’entrada serà de vuit euros amb consumició i l’aforament estarà limitat i sota les mesures de seguretat de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris