“La gran pèrdua va ser sobretot pels dies que vam haver de tancar el negoci”

Avatar
10/06/2020 - 17:00h

Testimoni de l’empresari Joan Anton Álvaro sobre com va patir els efectes de la inundació del Vendrell ara fa 20 anys

Joan Anton Álvaro, gerent actual del concessionari AT GAMM, explica que el que més recorda de les inundacions d’aquell 10 de juny del 2000 al Vendrell és quan va anar al concessionari i va observar que estava tot ple d’aigua, el terra ple de vidres, cotxes a sota la via…

I assenyala que tot just eren les 7 del matí, quan un conegut conductor d’autobusos el va trucar per avisar-lo, al mateix temps que li aconsellava passar per la variant (que encara no estava inaugurada) perquè la resta de la zona estava tota inundada i no podria accedir-hi amb el vehicle.

El gerent considera que la seva gran sort va ser tenir l’assegurança de les instaŀlacions en ordre, perquè així van poder recuperar econòmicament tot allò que s’havia malmès. Tot i així, explica que ‘‘la gran pèrdua va ser sobretot pels dies que vam haver de tancar el negoci. Era una situació que no estava contemplada, però al final vam poder tirar endavant’’.

En conjunt, el concessionari va haver de tancar aproximadament entre tres setmanes i un mes durant les dates posteriors als aiguats, temps que van aprofitar per tornar a deixar a punt el negoci. A més, passat aquest període, també s’estaven fent les obres de redimensió de la riera, cosa que va dificultar que l’empresa AT GAMM pogués treballar amb normalitat.
Álvaro destaca que feia només vuit mesos que s’havien instal·lat en aquella localització i que les instal·lacions eren noves.

Aquell 10 de juny es van malmetre 41 vehicles en total, entre nous i vells, situats tant a l’interior com al pàrquing privat exterior de l’empresa.

PUBLICITAT

Només tres vehicles van quedar intactes, sortosament, perquè estaven situats en tres elevadors diferents. El vendrellenc afirma que l’Ajuntament no els va donar cap subvenció, tot i que els van anar a ajudar un parell de dies.

Álvaro considera que la part positiva dels aiguats és que malgrat la desgràcia, es va solucionar el problema que hi havia al Vendrell, que ja venia de lluny.

També et pot interessar

Comentaris