S’endarrereixen les obres que afectaran l’R4 entre Sant Sadurní i Martorell

08/06/2020 - 10:00h

Tot i que s’havia anunciat que la línia es tallaria el 17 de juny, finalment les obres que Renfe ha de fer en aquest tram començaran a mitjan estiu

Renfe ha comunicat a l’Ajuntament de Sant Sadurní que les obres que Adif preveia començar a mitjans de juny a la línia de tren de rodalies R4, i que impediran la circulació de trens entre Sant Sadurní i Martorell a causa de les obres en un túnel d’aquesta segona població, s’endarrereixen i començaran previsiblement a partir de mitjans d’estiu.

Renfe no pot assegurar-ne les dates concretes atès que la crisi sanitària per la Covid19 ha modificat l’execució de molts dels projectes en curs però informarà a l’Ajuntament tan bon punt tingui el calendari que Adif li facilitarà.

Durant el temps que es prolonguin les obres, la companyia habilitarà un servei de bus per cobrir el trajecte entre les dues estacions, en ambdós sentits. 

Per tal de facilitar el trànsit i les maniobres dels busos que arribaran i sortiran de l’estació, i donant resposta a la demanda llargament reivindicada per l’Ajuntament, Renfe aprofitarà aquesta conjuntura per dur a terme en paral·lel unes obres de remodelació de l’entorn de l’estació de Rodalies, amb l’objectiu de pacificar la zona i millorar la seguretat dels usuaris.

L’actuació permetrà replantejar l’entorn de l’estació, eliminant un dels murs separadors, a més de l’estructura central, habilitant l’espai suficient perquè aquest servei extraordinari de bus de Rodalies, així com el bus urbà, puguin fer parada a l’interior d’aquest espai.

I s’eliminarà així la parada del bus urbà actual, alliberant la carretera i la zona d’aproximació a l’estació. També es reubicarà la parada de taxis i l’àrea d’aparcament de motocicletes de l’estació.

Quan disposi de més informació i detalls sobre l’abast de l’afectació, l’Ajuntament informarà a la ciutadania i als usuaris dels nous horaris i freqüències del servei de rodalies i del bus que enllaçarà Sant Sadurní i Martorell.

També et pot interessar

Comentaris