Txarango s’acomiada amb un documental al voltant del seu darrer disc

03/06/2020 - 16:00h

El penedesenc Bernat Almirall, fotògraf oficial del grup explica com es va gestar “De vent i ales”

De vent i ales és el títol del documental que ha fet Txarango per presentar el seu nou i últim disc i que es va emetre per TV3 fa gairebé dues setmanes. La petita peça documental de disset minuts introdueix els espectadors en l’imaginari del disc i inclou fragments de nou de les setze noves cançons.

Aquest documental és un recull d’imatges on s’hi pot veure el camí que ha recorregut l’exitós grup els últims 3 anys. Tal com explica el penedesenc i fotògraf de Txarango, Bernat Almirall, es tracta ‘‘d’un camí ple d’experiències que mai hauriem imagintat viure-les, un camí on ens hem anat creuant amb persones maravelloses d’arreu del món’’. Almirall destaca que a cada lloc on anaven sempre feia reportatge de fotos i, a més a més, va anar gravant imatges ‘‘pensant que algun dia servirien per poder explicar i compartir amb tota la gent l’aventura que hem viscut’’.

Almirall, juntament amb Txarango, van decidir muntar la peça documental quan tot just estaven acabant el disc i van veure la quantitat d’imatges en vídeo que tenien. El fotògraf assegura que amb el coronavirus no ha estat fàcil muntar-lo, ja que la situació actual va dificultar el procés i entre l’Alguer, el cantant de Txarango, i ell mateix, van passar molts dies muntant-lo a través de videotrucades per Skype.
El documental es pot veure a través del canal oficial de Txarango a la plataforma YouTube.

També et pot interessar

Comentaris