La Colla Jove ven mascaretes amb la seva imatge

02/06/2020 - 17:51h

És un dels productes que la colla ha creat pels seus 10 anys, juntament amb una ampolla de cava Brut Natura de Martí Grau Viticultors

La Colla Jove de Vilafranca ha presentat,diverses novetats relacionades amb la celebració del 10è aniversari de la fundació de la colla. Aquests actes havien de començar el darrer mes d’abril però degut a la crisi sanitària s’ha posposat tot el programa i s’està reprogramant per engegar a finals d’any i durant el 2021.

Una de les novetats van ser els productes de marxandatge d’aquest 10è aniversari per ajudar a la captació de fons econòmics. Així, ja es poden adquirir samarretes i dessuadores amb la imatge dels 10 anys. També aposten pel cava especial Brut Nature per aquesta efemèride, amb la corresponent placa commemorativa, de l’elaborador Martí Grau Viticultors (La Bleda). Per a comandes es poden dirigir a les xarxes socials, al e-mail info@jovedevilafranca.cat i al telèfon 680 865 529.

Un altre producte especial és la mascareta sanitària, amb la imatge de l’ovella negra que la Jove de Vilafranca va presentar fa uns mesos. Segons expliquen, aquesta mascareta s’ha esgotat en pocs dies i ja se n’han demanat més deguta. La Jove farà un donatiu d’1 euro per cada mascareta venuda a la investigació i lluita contra la Covid-19.

Per altra banda, també han presentat el logotip, que serà una de les imatges que acompanyarà la colla durant els propers mesos, dissenyat per Àngela Valls en el qual es combina el nom de la colla amb el lema “FEM 10 ANYS!” envoltat per una imatge puntejada gairebé rodona que vol recordar una pinya castellera.

La colla també ha anunciat un dels actes més destacables: el un concert de gran format amb els grups Porto Bello i La Fresca com a teloners, que tindrà lloc el juliol de 2021.

Finalment amb l’objectiu d’apropar la colla al màxim de gent possible, l’entitat ha engegat a les xarxes socials el seu anecdotari dels 10 anys, amb l’etiqueta #fem10anys, que recull fets i anècdotes de la colla que, per a moltes persones, són absolutament desconeguts.

També et pot interessar

Comentaris