El CCBP, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren en el servei d’acolliment residencial d’urgència

Un dels serveis de menjador social del CCBP.
Avatar
02/06/2020 - 15:00h

El Consell Comarcal del Baix Penedès rebrà 6.000 euros per a projectes o serveis socials que canalitza l’ens

El Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) i CaixaBank han tancat un acord pel qual l’entitat financera canalitzarà 6.000 euros de la  Fundació “la Caixa” cap a l’ens comarcal. Amb aquesta ajuda, el CCBP podrà ampliar tres dels projectes o serveis que desenvolupa: augmentar la partida de prestacions d’urgència social, disposar d’una partida per poder fer arranjaments al servei d’acolliment residencial d’urgència, i compra de material per als espais joves que es presten a diferents municipis de la comarca.

Aquest acord, segons s’ha destacat des de les parts implicades, té per objecte establir el marc de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i el Consell Comarcal del Baix Penedès per ajudar en el desenvolupament de les diverses accions de caràcter social que el CCBP duu a terme a la comarca penedesenca.

PUBLICITAT

Com a representant del Consell Comarcal, del Baix Penedès ha signat el conveni corresponent el president, Joan Sans, i en representació de l’Obra Social “la Caixa”, Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank.

També et pot interessar

Comentaris