Augmenten de 60 a 100 les famílies ateses per Càritas a Sant Sadurní per la Covid-19

Regidors i regidores d’ERC amb els aliments que han aportat per a Càritas. FOTO: ERC
02/06/2020 - 17:00h

La secció local d’Esquerra Republicana a Sant Sadurní ha fet una aportació de més de 600 kg d’aliments a l’entitat

La secció local d’ERC a Sant Sadurní ha lliurat 600 quilos d’aliments a Càritas, que han aportat els militants, simpatitzants, amics i amigues de la formació.

Una acció que s’emmarca en la campanya #SolidaritatCircular, que pretén ue entitats, particulars i empreses se sumin a aquesta iniciativa i aconseguir ajudar amb aliments a qui més ho necessita.

Cal tenir en compte, que a Sant Sadurní gairebé s’ha soblat la demanda d’ajuda durant la pandèmia, i les famílies usuàries d’aquest servei han passat de 60 a 100 des que va esclatar la pandèmia.

En aquesta primera aportació, s’han destinat 100 euros a cada petit establiment del poble, que s’han vist augmentats a causa de la solidaritat dels diferents botiguers i botigueres i membres de la secció local.

Meritxell Borràs, regidora d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Sadurní, es mostra molt satisfeta i agraïda a la tasca de voluntaris i voluntàries que des del primer moment han participat activament en el repartiment d’aliments a les famílies usuàries del servei, com també les tasques de suport a la gent gran i a la Casa dels Avis.

Tanmateix, s’anima a tothom a seguir amb aquesta tasca de voluntariat i a preservar el sentit comunitari i d’ajuda per tal de fer front a noves necessitats que poden anar sorgint en el futur a causa de la crisis econòmica i social.

Josep Maria Ribas, alcalde de Sant Sadurní , afirma que l’Ajuntament posarà totes les eines i mitjans al seu abast per tal de minimitzar l’impacte econòmic i social de la crisis derivada per la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris