Jolly Damper estrena el seu primer treball, ‘Dawn’, amb Carla Serrat

El penedesenc Joan Solana encapçala el projecte Jolly Damper | 3d8
31/05/2020 - 18:00h

És la primera col·laboració original del projecte que lidera el penedesenc Joan Solana

Jolly Damper, el projecte d’electropop visual de Joan Solana, presenta Dawn. És la primera col·laboració amb Carla (Carla Serrat), que parla dels darrers instants d’una nit i de com el sol ixent escombra les darreres ombres de la nit i, amb elles, una relació. El single es podrà escoltar a totes les plataformes de streaming.

Dawn és el fruit d’un any de feina. Després de veure Carla Serrat acompanyant Jolly Damper en la seva estrena a la Sala Apolo, l’eix Penedès-Osona presenta aquest single que, si la Covid-19 ho permet, defensaran en directe el 9 d’octubre a Vilafranca del Penedès. El treball va acompanyat d’una animació produïda per Joan Hurtado, autor també de la portada, on es mostra una albada fosca i melancòlica: “El moment de reflexió per una relació que acaba, una sortida de sol que ja no estem veient junts”.
El single arriba un mes després de compartir la versió de Life on Mars? (David Bowie, 1973) amb l’osonenca Paula Valls, un tema versionat disponible al canal de YouTube de Jolly Damper i que no es descarta editar digitalment.

En postproducció es troba el videoclip de Once upon a crime, un dels quatre singles inclosos en l’EP Stallion, editat al març, l’estrena del qual està prevista per al 5 de juliol. A més de posar-hi veu, Nick Grimes tornarà a ser un dels protagonistes del clip despés d’aparèixer al live de Release your body, editat per Centset.

També et pot interessar

Comentaris