Sant Sadurní impulsa la campanya “Reenganxa’t a la segona Pasqua”

29/05/2020 - 11:00h

Cinc establiments de la vila repesquen la tradició de la Mona per celebrar-la en família, ara que la desescalada ja permet reunions amb els més afins

L’estat d’alarma va obligar molts padrins i padrines a fer arribar a distància la mona de Pasqua als seus fillols i filloles. Per repescar la tradició, ara que la desescalada ja permet les reunions en família, cinc establiments de Sant Sadurní s’han sumat a la campanya “Reenganxa’t a la segona Pasqua”, perquè els que encara no ho han fet puguin lliurar en mà la mona de Pasqua coincidint amb la festa de la segona Pasqua, que se celebra dilluns.

Les pastisseries Cal Carafí, Rossell i Sant Jordi, Xocolates Simón i el Forn de l’Arseni són els comerços implicats en aquesta iniciativa, que al llarg del cap de setmana preveu repartir una bona colla de mones a la vila.

Tot i que s’espera que la majoria de pastissos se serveixin per encàrrec, els establiments en tindran en exposició perquè els clients puguin escollir les que més els agradin. Cal destacar que els que no ho han fet, encara són a temps d’encarregar la seva mona.

També coincidint amb la campanya “Reenganxa’t a la segona Pasqua”, els cinc comerços sadurninencs que s’han sumat a la iniciativa lliuraran aquest divendres més d’un centenar de porcions de mona a la Casa dels Avis de Sant Sadurní per fer partícip de la festa aquest equipament. L’acció es reproduirà en diversos hospitals i residències d’arreu de Catalunya.

Comentaris