Vinseum torna a obrir portes a partir del dimarts 2 de juny

Avatar
28/05/2020 - 06:00h

La visita a l’exposició permanent serà gratuïta fins el 31 de juliol i també reobren el centre de documentació i la botiga

VINSEUM reinicia el proper 2 de juny la seva activitat pública i s’ofereix a la ciutadania com un espai de tranquil·litat, proper i alhora segur, on gaudir del patrimoni exposat i del coneixement sobre les cultures del vi. Després de 78 dies de treball a distància i des dels respectius domicilis, a partir d’aquest dimarts l’equip es reincorpora al seu lloc de treball habitual de manera graonada, i mantenint les necessàries mesures de seguretat sanitària.

Serà el moment quan es podrà tornar al museu, visitar l’exposició permanent, fer compres a la botiga del Palau Reial, així com reprendre les consultes al Centre de Documentació de VINSEUM (C/ de la Palma). Ambdós espais públics s’han hagut d’adequar a la normativa vigent per garantir un espai sanitàriament segur, basada en quatre factors claus: la distància de seguretat, el control d’aforament, les mesures d’higiene i les mesures de protecció de les col·leccions.

Per aquest motiu el visitant haurà de respectar les mesures adoptades que es redueixen a l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans i el respecte de la distància social. Qui vulgui conèixer les indicacions per a una millor visita, es pot adreçar al web del museu: www.vinseum.cat.

VINSEUM vol celebrar el retrobament amb el seu públic, i per això ofereix l’entrada gratuïta fins el 31 de juliol. Al marge de la visita lliure, tothom qui ho prefereixi podrà gaudir d’una visita especial, amb #brindisderetrobament final inclòs.

D’aquesta manera, el museu s’uneix a l’activitat que la Taverna de VINSEUM ja està duent a terme des del 19 de maig, amb l’objectiu d’oferir un espai per al gaudi, la cultura i el vi, tot amb plenes garanties i seguretat.

PUBLICITAT

Amb la reobertura, VINSEUM impulsa la campanya Amics Essencials per mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han estat treballant per garantir el benestar de totes i tots nosaltres en dies de confinament total. La campanya començarà el proper 2 de juny i, durant tot un any, aquests amics essencials podran gaudir de forma gratuïta dels avantatges de ser Amic del museu: entrada gratuïta al museu, reduccions d’entrades a actes, descomptes a la botiga… Per participar-hi, només caldrà emplenar prèviament un formulari que s’habilitarà al web del museu.

També et pot interessar

Comentaris