La GATAP homenatjarà el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet

27/05/2020 - 15:00h

Els dies 4, 5, 6 i 7 de juny es podran veure pel canal de youtube el muntatge audiovisual “Avui és el dia, avui i no un altre”

El dilluns 6 d’abril de 2020 va morir el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, a causa de la COVID-19. La Coordinadora GATAP (Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès), membre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, ja va expressar en el seu moment, el condol per la pèrdua de Josep Maria Benet i Jornet, als seus 79 anys.

La GATAP deia en el seu comunicat que el “Papitu” seria recordat, entre d’altres coses, com a gran referent del teatre català del segle XX, esdevenint mestre i model per a molts autors i autores del segle XXI. També anunciava que tan aviat com fos possible, prepararia un acte per recordar la immensa figura d’aquest gran dramaturg.

Ara ha arribat el moment de fer aquest petit homenatge, tan senzill i humil com digne i emotiu. Així, durant els dies 4, 5, 6 i 7 de juny, en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural i dins els actes de celebració promoguts per la Generalitat de Catalunya, es podrà veure al Canal de Youtube de la Coordinadora GATAP el muntatge audiovisual que porta per títol: “Avui és el dia, avui i no un altre. Homenatge pendent a Josep Maria Bent i Jornet”.

També et pot interessar

Comentaris