La Colla Jove de Vilafranca presentarà el seu 10è aniversari a les Fires de Maig Virtuals

Un moment d’arxiu d’una actuació de la Colla Jove de Vilafranca
20/05/2020 - 11:00h

La colla vol establir contactes comercials i de patrocini amb diferents empreses i també donarà a conèixer part del seu nou marxandatge

Malgrat que l’activitat castellers es manté aturada per la pandèmia de la Covid-19, la Colla Jove de Vilafranca participarà a les recent anunciades Fires de Maig Virtuals, on presentarà i oferirà l’activitat castellera pròpia com ara tallers o actuacions tant en l’àmbit públic com privat.

Però, sobretot, s’enfocarà en presentar la imatge del 10è aniversari de la seva fundació i d’altres aspectes com fer la prèvia d’alguns actes, presentar el nou marxandatge i oferir patrocinis a empreses i comerços, tot plegat amb l’enfocament comercial típic de les fires.

Així, amb la voluntat de reforçar els castells per quan puguin tornar a plaça, la colla oferirà catàlegs i informació sobre els punts mencionats, oferint descomptes en la contractació de la colla, tant en l‘àmbit públic, com ajuntaments i comissions de festes, com en l’àmbit privat. També exposarà el logo i el nou marxandatge del 10è aniversari, ja que es vol aprofitar l’ajornament dels actes fins l’any 2021 per potenciar-los més.

Entre els nous productes de marxandatge que es presentaran hi ha samarretes, dessuadores, cava amb placa commemorativa, mascaretes higièniques de la colla i clauers.

Un altre aspecte que la colla desitja potenciar és fer arribar aquesta commemoració a empreses i comerços. Malgrat que l’actual moment econòmic és molt delicat, la colla presentarà possibilitats de patrocini adaptades a la situació actual i, sobretot, pensant en l’any vinent que serà quan realment tindran lloc el gruix d’actes commemoratius.

En definitiva, es tractar de fer arribar el coneixement de la jove colla vilafranquina a més gent, incloent també els ex-castellers i afeccionats castellers en general. De fet, la colla està convençuda de què fent pinya social es podrà recuperar el fet casteller que, degut a la situació actual, ha rebut un impacte del que encara no en podem valorar el seu abast.

També amb aquest objectiu, la Jove engega aquesta setmana a les xarxes socials el seu Anecdotari dels 10 anys, sota l’etiqueta #fem10anys. Així, es publicaran fets i anècdotes que han passat a la colla durant la seva primera dècada de vida i que, per a moltes persones, son absolutament desconeguts.

També et pot interessar

Comentaris