58 dies tocant el timbal i la gralla des del balcó de casa

Avatar
19/05/2020 - 15:00h

Els germans vilafranquins, Fèlix i Raimon Fernández sòn una més de les moltes iniciatives d’aquests dies per agrair la tasca al personal sanitari

El Fèlix i el Raimon van des de ben petits a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca. El Fèlix, que té deu anys, aspira a ser un bon graller i segueix amb molt d’entusiasme, dedicació i admiració tot el món dels grallers i de tot el que l’envolta, i el Raimon, amb vuit anys li passa exactament el mateix que al seu germà però amb el timbal. Es pot dir, doncs, que a casa dels Fernández-Raventós hi tenen un mini grup de grallers.

Des del primer dia del confinament van sortir al balcó a aplaudir per agrair a tot el personal sanitari, i no sanitari, que fa possible que es pugui sortir d’aquesta situació.

I el 20 de març els dos van decidir que després dels aplaudiments volien tocar una cançó amb els seus instruments, i així ho han fet durant 58 dies seguits.

PUBLICITAT

Aquest diumenge últim dia dels aplaudiments als sanitaris van voler acabar amb un bon record fent un petit concert de 3 cançons significatives. La seva constància, la seva il·lusió, el seu esforç, els seus assajos, i els aplaudiments rebuts dels veïns, família i amics han fet que cada dia toquessin, molt contents de fer-ho, i infinitament agraïts a tot els professionals que fan possible que tot torni a la normalitat!

58 dies tocant la gralla i el timbal al balcó de casa

També et pot interessar

Comentaris